Praktijk

Autorijschool Lemmens biedt op verscheidene manieren praktijklessen aan. Hierbij is het standaard dat de leerling bij de woning opgehaald en terug gebracht wordt. Hierbij duurt iedere les precies één uur.


Safe-Pakket

Wilt u rustig en zeker richting uw rijbewijs rijden? Dan is het save-pakket echt iets voor u. U krijgt voor €2000,- 50 lessen en een praktijk-examen. Dat is dus slechts €36,- per les! Indien u dit pakket afsluit betaalt u dit bedrag in één keer. U bent eigenlijk al zo goed als zeker geslaagd!


Spoed-Pakket

Wilt u graag uw rijbewijs sneller proberen te halen of bent u al een wat bedrevener chauffeur? Dan is het spoed-pakket het meest geschikt voor u. Hierbij krijgt u voor €1500,- 35 lessen en een praktijk-examen, wat neerkomt op slechts zo'n €37,- per les. Bij dit pakket geldt ook de voorwaarde dat u het bedrag in één keer betaald.


Standaard Rijlessen

Wilt u liever niet gebonden zijn aan een pakket, dan kunt u kiezen voor de standaard rijlessen. Deze kosten €40,- per vol lesuur. Ook is het mogelijk om in zo'n lesuur, aan het begin van de rijopleiding, de instructeur te raadplegen bij eventuele pakketkeuze. Hou bij deze keuze rekening dat een aanvraag praktijkexamen (€230,-) niet is inbegrepen.