Theorie

Autorijschool Lemmens geeft zelf geen theorieles, maar verkoopt wel twee verschillende pakketten voor het studeren van het theorie-examen. Deze pakketten zijn zeer toegankelijk: de stof en de begeleiding wordt aangeboden via internet. Hierdoor is het niet meer nodig om lange avonden door te brengen in een theorielokaal, maar bent u toch zeker van een goede leermanier.


Internet opleiding en examentraining

Voor €69,- heeft u een opleiding van 22 uur met een persoonlijke internetcoach en examentraining. Hierbij ontvangt u een theoriekaart met een inlogcode voor www.theorie-leren.nl voor 22 uur en een studieboek. De internetcoach helpt u met problemen en zorgt voor een goede afronding van de theorielessen.


Internet examentraining

Voor €59,- heeft u een opleiding van 15 uur met examentraining. Hierbij ontvangt u een theoriekaart met een inlogcode voor www.theorie-leren.nl voor 15 uur en een studieboek.


Studieboeken theorie examen

Lijkt deze manier van theorie leren u niet geschikt, dan is het ook mogelijk om de studieboeken c.q. cd-roms voor de desbetreffende categorie te bestellen bij de autorijschool.


Reserveren voor het theorie examen

Dit kunt U geheel zelfstandig reserveren en betalen via de site : www.cbr.nl of via de rijschool.